preskoči na sadržaj

Nacionalno vijeće učenika Republike Hrvatske

Login
Kršenje prava?

                      Ovdje!

Vijesti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
Sjednica u Vukovaru
Autor: domagoj babic8, 5. 5. 2011.

Izvještaj sa sjednice Vijeća učenika Vukovarsko-srijemske županije
Izvještaj sa sjednice Vijeća učenika Vukovarsko-srijemske županije

Sjednica Vijeća učenika Vukovarsko – srijemske županije održana je 29. ožujka 2011. godine u Gradskoj vijećnici u Vukovaru s početkom u 13,00 sati. Na sjednici su sudjelovali članovi Županijskog vijeća učenika i njihovi koordinatori iz osnovnih i srednjih škola. Sjednicu je vodio predsjednik Županijskog vijeća učenika Vukovarsko – srijemske županije Filip Markanović.
Predsjednik je upoznao prisutne sa predloženim Dnevnim redom koji su prisutni prihvatili. Od svih točaka Dnevnog reda najviše smo se zadržali na prezentaciji Fonda za učenike.
Raspravljalo se o Fondu i njegovom značenju i načinu prikupljanja sredstava. Osim toga, dvije škole (osnovna i srednja) su predstavile rad svojih Vijeća. Prvo je izlagala Tehnička škola Nikole Tesle iz Vukovara. Oni su prezentirali svoju školu i aktivnosti.
Zatim je uslijedilo izlaganje Osnovne škole Ivana Mažuranića iz Vinkovaca. Oni su ukratko predstavili školu i rad škole te što radi Vijeće učenika (novine Vijeća učenika, sastaju se jednom tjedno, ima 42 člana i dr.) Nakon toga smo dogovarali daljnji način rada i plan rada i izbor učenika za Predsjednika Županijskog vijeća učenika.

M. Rašić

Predsjednik Vijeća učenika OŠ Vladimira Nazora, Vinkovci

[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju