preskoči na sadržaj

Nacionalno vijeće učenika Republike Hrvatske

Login
Kršenje prava?

                      Ovdje!

Vijesti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
U Splitu bogat progam 17. studenog
Autor: domagoj babic8, 16. 11. 2011.

Ove godine, Parlament mladih Splitsko-dalmatisnke županije i Vijeće učenika Splitsko-dalmatinske županije u suradnji s Ministarstvom unutarnjih poslova organiziraju bogat i zanimljiv program za Dan srednjoškolaca. Splićani, pridružite se!

 


PLAN I PROGRAM DOGAĐANJA:

10.00-12.00 -> druženje na rivi. imat ćemo svoj štand i dijelit ćemo letke i ostali promo-materijal. Tko je zainteresiran, može slobodno doći i na naš anketni listić napisati što smatra najvećim problemima i prednostima školovanja u Splitu. Također, očekujemo neke predstavnike gradskih i županijskih vlasti, koji će doći i čestitati svim srednjoškolcima njihov dan!

- 13.30-16.00 -> turnir u malon balonu u kavezu (cageball) u dvorani Winner na Gripama. Ulaz otvoren svima koji žele gledat (timovi su već spremni).

- 17.00 (ili 18.00) -> tribina u Europskom domu (Hrvoje 2, jugoistočna kula) na temu: Zašto se mladima ne sviđaju osobe drugačijeg socijalnog statusa? (primjer ovom problemu je nedavna priča o djevojčici koju cijeli razred maltretira samo zato što je siromašnija od svojih razrednih kolega).

- 21.00+ -> Party u O'hare, ulaz besplatan, ne toči se alkohol, sviraju mladi splitski bendovi! :)

NASTUPAJU:
R.M.A.
T.i.t.s.
Snail
i plesna skupina
STrockers

Vidimo se 17.11. :)

 

[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju