preskoči na sadržaj

Nacionalno vijeće učenika Republike Hrvatske

Login
Kršenje prava?

                      Ovdje!

Vijesti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
Malonogometni turnir “HUMANITARAC”
Autor: Karlo Horvat, 27. 10. 2013.

U organizaciji Udruge srednjoškolaca i Vijeća učenika Šibensko­kninske županije, u Tehničkoj školi u Šibeniku održao se malonogometni turnir. 14 srednjoškolskih ekipa je sudjelovalo, a svaka grupa (4 igrača i golman) trebali su platiti 100 kuna za prijavu. Ukupno je skupljeno 1400 kuna, a turnir je bio humanitarnog karaktera te su svi novci uručeni Centru za odgoj i obrazovanje na Šubićevcu.


Iako je subota neradni dan za srednjoškolce i njihove profesore, ovu subotu, 28. rujna to nije bilo tako. U organizaciji Udruge srednjoškolaca i Vijeća učenika Šibensko­kninske županije, u Tehničkoj školi u Šibeniku održao se  malonogometni turnir. 14 srednjoškolskih ekipa je sudjelovalo, a svaka grupa (4 igrača i golman) trebali su platiti 100 kuna za prijavu. Ukupno je skupljeno 1400 kuna, a turnir je bio humanitarnog karaktera te su svi novci uručeni Centru za odgoj i obrazovanje na Šubićevcu. Zahvaljujemo svim učenicima i profesorima,sudionicima ovog turnira što su se odazvali, jer bez njih ovaj turnir ne bi bio moguć.

Kako su zaigrali mnogi igrači, među kojima i učenici i profesori, tko će uzeti pehar bilo je neizvjesno do samog kraja.Profesori Šibenske privatne gimnazije pokazali su u subotu veliku želju za pobjedom i samim tim su još više podiglin atmosferu u Tehničkoj školi. Igrali su, trčali, branili i padali te su pokazali da među starijima i mlađima ,,najvažnija sporedna  stvar na svijetu” može uzrokovati jednaku zabavu, ali i predanost. Pobjedu su ipak odnijeli učenici Gimnazije Antuna Vrančića s imenom ekipe “No­name” za koju su igrali Roko Sunara, Luka Svirčić, Toni Roca, Niko Đaković i Filip Lalić.

Također, uz Vijeće učenika županije i Udrugu srednjoškolaca, moramo posebno zahvaliti učenicima Cviti Dulibić, Josipi Vrankulj, Brunu Dugopoljcu, Niki Ilić i Bruni Bušac što su pomogli u realizaciji ovog malonogometnog turnira u Šibeniku.

Nadamo se da će se iduće godine još više srednjoškolaca odazvati i pokazati svoj, možda neotkriveni talent, no ujedno i prisustvovati jednom događaju humanitarnog karaktera.

Članovi Vijeća učenika Šibensko­kninske županije

 

 Izvor: Vijeće učenika Šibensko-kninske županije


[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju