preskoči na sadržaj

Nacionalno vijeće učenika Republike Hrvatske

Login
Kršenje prava?

                      Ovdje!

Vijesti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
Šibenski srednjoškolci u klubu ‘Papagaj’ ove subote organiziraju ‘Humanitarac’
Autor: Karlo Horvat, 30. 10. 2013.

Na humanitarnom koncertu nastupila su dva mlada srednjoškolska benda ‘Sound Slake’ i ‘The passengers’, a prodaja od ulaznica namjenjena je za potrebe udruge ‘Kamenčići’


U subotu 26. listopada 2013. s početkom u 21h u noćnom klubu ‘Papagaj’ na Šubićevcu održao  se humanitarni koncert pod nazivom ‘HUMANITARAC’.

Nastupila su dva mlada i perspektivna srednjoškolska šibensko-skradinsko-primoštenska benda ‘Sound Slake’ i ‘The passengers’ koji će izvesti rock i blues obrade hitova od 60-ih do recentnih izdanja. Sav prihod od ulaznica (simboličnih 10kn) išao je u humanitarne svrhe udruzi ‘Kamenčići’, ukupno je skupljeno 1040kn.

Udruga za pomoć osobama s mentalnom retardacijom(u daljnjem tekstu Udruga) registrirana je 1997.g. i djeluje na području Šibensko-kninske županije. Članovi Udruge su roditelji tj.djeca i mladi s mentalnom retardacijom (nominalni članovi). U Udrugu su učlanjene stručne osobe, kao i osobe koje volontiraju u Udruzi.

Koncert organiziraju Vijeće učenika Šibensko-kninske županije i Udruga srednjoškolaca u partnerstvu s Udrugom Kamenčići.

[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju