preskoči na sadržaj

Nacionalno vijeće učenika Republike Hrvatske

Login
Kršenje prava?

                      Ovdje!

Vijesti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
NVURH uputilo čestitku hrvatskim informatičarima povodom uspjeha na Olimpijadi
Autor: domagoj babic8, 1. 9. 2009.

Nacionalno vijeće učenika RH, kao predstavnici učenika, uputilo je čestitku srednjoškolcima, članovima hrvatske ekipe na Međunarodnoj informatičkoj olimpijadi u Plovdivu povodom osvajanja tri srebrne i jedne zlatne medalje, kao i skupnog šestog mjesta u konkurenciji 83 zemlje.  Čestitku prenosimo u cjelosti.


 

 

Poštovani,

 

Kao Nacionalno vijeće učenika Republike Hrvatske, najviše predstavničko tijelo učenika u državi i savjetodavno tijelo Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa, želimo čestitati Stjepanu Glavini, Ivanu Pilatu, Goranu Žužiću i Jakši Markotiću, kao i njihovim mentorima i sudionicima hrvatske ekipe na 21. Međunarodnoj informatičkoj olimpijadi u Plovdivu na osvajanju tri srebrne i jedne zlatne medalje, kao i skupnog šestog mjesta na svijetu.

 

 

Uspjesi hrvatskih učenika na međunarodnim natjecanjima, poput ovog, pokazuju da se male zemlje, radom, zalaganjem i upornošću -kako pojedinaca, tako i svih uključenih u projekt- mogu postaviti ispred svjetskih velesila i gospodarstava. Vaš uspjeh pokazuje svim ostalim učenicima da se isplati tražiti više i usmjeriti svoje vrijeme i sposobnosti u dodatan rad. Još jednom vam čestitamo na uspjehu i radu koji ste u nj uložili. Iza svakog dobrog rezultata stoje dobre pripreme, nijedan uspjeh se ne postiže preko noći. Stoga čestitamo i vašim mentorima.

Želimo vam  još mnogo uspjeha na svim poljima u budućnosti i svako dobro na privatnom planu.

[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju