preskoči na sadržaj

Nacionalno vijeće učenika Republike Hrvatske

Login
Kršenje prava?

                      Ovdje!

 

 

Pratite nas!

 


 

Vijesti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
NVURH uputilo čestitku fizičarima
Autor: domagoj babic8, 31. 7. 2010.

NVURH je uputilo čestitku hrvatskoj ekipi i Hrvatskom fizikalnom društvu vezano uz uspjeh naše ekipe na 41. Međunarodnoj fizičkoj olimpijadi, održanoj u Zagrebu.


Poštovani,

 

Nacionalno vijeće učenika RH, najviše predstavničko tijelo svih učenika Lijepe naše i savjetodavno tijelo Ministarstvu znanosti, obrazovanja i športa, ovim putem želi čestitati hrvatskoj ekipi, i učenicima i mentorima, na izniman uspjeh koji su ostvarili na nedavno održanoj Međunarodnoj fizičkoj olimpijadi.

Vaši uspjesi pokazuju da i male zemlje, sa relativno nesređenim obrazovnim sustavom – s naglaskom na segment rada s nadarenim učenicima – velikim trudom, radom, željom i znanjem mogu biti vodeće na zemljovidu „zemalja znanja“. Vaš uspjeh može poslužiti kao uzor i model svim hrvatskim učenicima koji žele više i koji imaju potencijala. Odašiljete poruku da su znanje i rad nepobjedivi i da bi trebali biti najveće vrjednote našeg društva.

Iskreno i od sveg srca vam čestitamo i želimo još puno uspjeha, i na natjecanjima i na svim ostalim poljima života.

I učenike i mentore pozivamo da, ukoliko osjete potrebu, bezrezervno svoje probleme i pritužbe na sustav rada sa nadarenim učenicima, kao i svoj prijedlog što učinkovitijeg uređenja tog dijela našeg sustava, podijele s nama na adresi elektronske pošte nvurh@mzos.hr, posebno u svjetlu našeg uobličavanja prijedloga Ministru vezanog za dodatnu nastavu.

[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju